Nieuwsbrief werknemer bij Van Luin

Het team van Van Luin
Helma van Kleef en Annamarie Worst

Wij zijn het support team bij de particuliere verzekeringen bij Van Luin. Annamarie Worst (rechts op de foto) en Helma van Kleef. Wanneer u de afdeling particulieren belt krijgt u ons aan de lijn. Waarschijnlijk heeft u ons al eens gesproken, maar graag stellen we ons hier persoonlijk aan u voor!
Wij beheren samen met Peter Poelwijk de particuliere portefeuille. Onze werkzaamheden zijn dus zeer divers en bieden een grote uitdaging. De branche particuliere schadeverzekeringen is een markt die volop in beweging en ontwikkeling is en dus steeds meer maatwerk vereist.

Annamarie: “Ik ben 10 jaar geleden begonnen op de afdeling particuliere schadeverzekeringen. Hier werk ik nog steeds met veel plezier en sinds een jaar zijn de motorrijtuigenverzekeringen hier ook bij gekomen. Om na een dag werken de batterij weer op te laden ga ik graag een rondje rennen. Uiteraard gaat mijn viervoeter Lutece altijd mee. Maar ik vind een avond praten, eten en drinken met goede vrienden ook heerlijk. Mijn vakanties breng ik steevast door in ons huis in de Dordogne. Het hebben van een tweede thuis geeft mij een enorm rijk gevoel. Ik ga ook steeds weer met veel plezier terug naar die mooie plek om er te ontspannen en ook te klussen! Om zoveel mogelijk mensen van deze bijzondere plek te laten genieten verhuren wij ons huis via AirBnB. Dit is een makkelijke en veilige manier om andere mensen deze plek te leren kennen. Sinds kort zijn er ook steeds meer verzekeringsmaatschappijen die deze manier van verhuren opnemen in hun verzekeringsvoorwaarden. Een goede ontwikkeling vind ik.”

Helma: “Ik ben sinds juli 2014 in dienst bij Van Luin. Hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt bij een tussenpersoon in Woerden (zakelijk, particulier en leven) en 10 jaar bij Aegon. Kortom ik heb een hoop ervaring opgedaan om u goed van dienst te kunnen zijn! Wij vormen bij Van Luin een leuk team Annamarie, Peter Poelwijk en ik. We zijn goed op elkaar ingespeeld. Ik heb drie kids (11,14 en 19 jaar oud) ben getrouwd en woon in Woerden. Ook ik houd van een mooi glas prosecco met vrienden en goede muziek.”

U wilt op het gebied van uw verzekeringen graag worden ontzorgd. U zo goed mogelijk van dienst zijn is dan ook onze eerste prioriteit. Het persoonlijke contact met u dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd is dan ook zeer waardevol en maakt ons werk leuk en waardevol. Tot ziens bij ons op kantoor of aan de telefoon!
Bel ons 030-2326325 om een vrijblijvende afspraak te maken