Over ons

pand van luin

Van Luin Assurantien is opgericht in 1986 door Bert van Luin. Vanuit Utrecht worden dan kleine en middelgrote bedrijven geadviseerd op het gebied van pensioen, werknemersverzekeringen en schadeverzekeringen. Nadruk lag op de bedrijven in midden Nederland. Inmiddels is het bedrijf eigendom van Robert Havekotte, Siemon Vegter en Geert-Jan Brouwer.

Robert is gespecialiseerd in schadeverzekeringen bedrijven en internationale verzekeringen van bedrijven met vestigingen in meerdere landen. Siemon en Geert Jan zijn beide gespecialiseerd in Pensioen en Employee Benefits (werknemersverzekeringen).

 

 

Team van LuinUNiBA
In 1987 wordt mede door Van Luin Assurantiën het internationale netwerk UNiBA (toen nog IBA) opgericht.  Inmiddels is UNiBA uitgegroeid tot een netwerk met partners  in meer dan 130 landen.  Sinds 2008 is Robert actief bestuurslid. Er zijn maar weinig tussenpersonen in Nederland die internationaal zo nauw samenwerken en een dermate groot wereldwijd netwerk kunnen aanbieden.

Het kantoor
Het kantoor is opgericht in Utrecht en was vanaf 1994 gevestigd aan de Maliesingel. In 2007 is het bedrijf vervolgens verhuisd naar een kantoorvilla in De Bilt. De centrale ligging maakt het kantoor makkelijk bereikbaar. Inmiddels bestaat het gedreven team uit 20 personen.

AFM erkend
Van Luin wordt als professioneel kantoor erkend door de Autoriteit Financiele Markten (AFM). Het kantoor heeft de vergunning om ook vanaf 2014 te mogen adviseren over pensioenen. Wij staan onder doorlopend toezicht van de AFM en worden streng gecontroleerd op:

afm

 

– onze zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten
– of onze informatie deskundig en betrouwbaar is en feitelijk juist
– of onze informatie begrijpelijk is en niet misleidend
– of wij handelen in het belang van onze klanten en onze zorgplicht nakomen.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap
Van Luin Assurantiën richt zich nog steeds op het MKB waarbij de nadruk steeds meer komt te liggen op bedrijven tussen 20 en 400 medewerkers. Waar vroeger totaaladvies door één persoon werd gegeven hebben wij nu een verdeling gemaakt op basis van aandachtsgebieden. Door het hebben van meerdere specialiteiten kan Van Luin Assurantien totaaladvies geven.

‘Het belangrijkste is dat we met u een persoonlijke relatie onderhouden waardoor we onze klanten ook echt kennen. Daarom waakt Van Luin ervoor niet te groot te worden. De koppeling van vakmanschap en de persoonlijke relatie met de klanten zorgt ervoor dat wij kunnen werken op een manier die ons stimuleert het beste in ons naar boven te brengen om voor u het beste resultaat te behalen.’

Neem contact met ons op of bel 030-236 86 68