Onze werkwijze

vanluinlogoWij zijn een onafhankelijk assurantieadvieskantoor en richten ons primair op de zakelijke markt (MKB). Advisering vindt plaats op basis van kwaliteit en transparantie met als doel: loyaliteit bij onze klanten, hun medewerkers en goede contacten met verzekeraars.

Wij ‘ontzorgen’ onze klanten door ons als partner op te stellen op het gebied van personeelsverzekeringen en schadeverzekeringen. Tevens begeleiden wij de contacten tussen u en verzekeraars/banken waar u verzekeringen, pensioenen, hypotheken en andere financiële producten onderbrengt. Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Onafhankelijk advies

Wij zijn volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken/verzekeraars. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeraars voeren. Wij werken met een aantal maatschappijen en bepalen zelf welke dat zijn.

Transparante vergoeding

Onze dienstverlening is niet gratis. Om onze diensten te kunnen verlenen maken wij bedrijfskosten: o.a. salarissen, huisvesting en opleidingen. Ons uurtarief is afhankelijk van de opdracht, maar altijd vooraf bekend. De vergoeding die wij voor onze dienstverlening rekenen, kan op verschillende wijzen worden voldaan:

Schadeverzekeringen

  • Vergoeding via de premie / provisie of
  • Vergoeding per uur of vast tarief

Pensioenen, levensverzekeringen en hypotheken

  • Vergoeding per uur of vast tarief

Meer informatie over tarieven vindt u in het dienstverleningsdocument.

Het proces

Voordat een opdracht wordt uitgevoerd, moet er met u als opdrachtgever overeenstemming zijn over:

  • Inhoud van de opdracht
  • Welke acties ondernemen wij
  • Manier van rapporteren
  • Tijdsduur van de opdracht
  • Onze beloning

Alles wordt vastgelegd in een overeenkomst. Alle gesprekken worden aan u als opdrachtgever door middel van een bezoekverslag teruggekoppeld.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact  met ons op of bel 030-236 86 68

lr02