Geert-Jan Brouwer

Partner

Kwaliteit leveren betaalt zich altijd terug.’

lr12Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak ben ik een pensioenman in hart en nieren. Ik ben opgeleid bij Nationale-Nederlanden, en heb vervolgens gewerkt als fiscaal-juridisch adviseur en financieel planner. Nu ben ik sinds 2002 helemaal op mijn plek bij Van Luin. De combinatie van dagelijks met klanten bezig zijn en als mede eigenaar zelf de lijnen uit te kunnen zetten in de snel veranderende verzekeringsadvieswereld, ligt mij erg goed. Als oudste van de drie partners doe ik natuurlijk mijn uiterste best om lichamelijk in topvorm te blijven en me jong te blijven gedragen. Squashen, tennissen en motorrijden helpen daar buitengewoon bij. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

De praktijk:

Waar wij ons onderscheiden van andere adviseurs als het gaat over pensioen, is dat wij geen ‘pensioenkunstje’ doen en dan niets meer van ons laten horen. Of zoals een van de klanten die wij overnamen van een groot intermediair zei:

‘We waren in het begin best wel achterdochtig. Mooie verhalen hadden we al zo vaak gehoord over de adviseur die er altijd voor de klant is. Niet dus! Maar eerlijk is eerlijk, jullie hebben met Van Luin alle beloftes die waren gedaan, meer dan waar gemaakt!

Kijk, daar haal ik mijn voldoening uit!

 

email: geertjan@vanluin.nl

telefoon: 030 – 2326321

mobiel: 06 – 50262226