Pensioenen premie- en risico scan

 

sparschwein mit tschenrechnerWaarom een scan?

U heeft waarschijnlijk een pensioenregeling voor uw medewerkers die al lange tijd loopt en in het verleden al één of meerdere keren is verlengd. Vaak bij een andere maatschappij.

Kans is groot dat als wij uw medewerkers vragen hoe hun pensioenregeling er uit ziet, zij het antwoord schuldig moeten blijven.

Kans is ook groot dat als we u vragen of u zeker weet dat u kostentechnisch het ‘onderste uit de kan gehaald heeft’ ten behoeve van uw medewerkers, u daar niet met zekerheid op kunt antwoorden.


Ons aanbod

Stuur ons de pensioenstukken die u in uw dossier heeft. Wij beoordelen die stukken, kijken naar de kwaliteit van de regeling, de kosten van de regeling en hoe deze zich verhouden tot wat redelijk is in de markt. We beoordelen of de regeling aan alle wetgevingseisen voldoet.

Wat hebben wij nodig

Om de pensioenregeling te kunnen beoordelen hebben wij de volgende zaken nodig:

• Het pensioenreglement
• De uitvoeringsovereenkomst
• Informatie over het werknemersbestand

Uw tijdsinvestering

Uw tijdsinvestering is beperkt. U voert een inventarisatiegesprek met een van onze adviseurs. U geeft daarna de gevraagde informatie mee. Aan de hand hiervan ontvangt u een risico- en premiescan in de vorm van een rapport ter bespreking retour. Het kost u daarom maximaal 2 uur.

Uw financiële investering

Vooraf spreken wij een beloning met u af zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen kan komen te staan.

Uw voordeel

Na het uitvoeren van deze scan heeft u een goed en compleet overzicht van de pensioenregeling ten behoeve van uw medewerkers, weet u waar besparingen of verbeteringen te realiseren zijn en weet u hoe die te realiseren.

U wordt er beter van en – niet onbelangrijk – uw medewerkers worden er beter van!

Maak direct een afspraak en neem contact op of bel voor meer informatie 030 – 2326321.