Schadeverzekeringen premie- en risicoscan

 

sparschwein mit tschenrechnerWaarom een scan?

U heeft waarschijnlijk al een pakket aan verzekeringen die regelmatig door uw huidige adviseur(s) tegen het licht wordt gehouden. Eigenlijk loopt alles wel goed. Maar na een aantal jaren kan er een zekere wederzijdse bedrijfsblindheid optreden. Heeft u ook behoefte aan een frisse blik op uw bedrijfsactiviteiten? En wilt u weten of het anders en zelfs goedkoper kan? Lees dan verder.

 

 

Ons aanbod
U ontvangt na een eerste inventarisatie de premie- en risicoscan inclusief persoonlijke toelichting. Dit levert u een up-to-date overzicht op van de risico’s die uw bedrijf loopt, welke verzekeringen tegenover de verschillende risico’s staan en of deze voldoende worden afgedekt. En ziet u of u niet te veel verzekeringspremie betaalt. Gemiddeld hebben wij inmiddels meer dan 20% kunnen besparen op de betaalde premies!

Wat hebben wij nodig

Bij akkoord ontvangen wij van u de volgende stukken:

  • De polissen van de diverse schadeverzekeringen

Uw tijdsinvestering

Uw tijdsinvestering is beperkt. U voert een inventarisatiegesprek met een van onze adviseurs. U geeft daarna de (kopie-) polissen mee. Aan de hand hiervan ontvangt u een risico- en premiescan in de vorm van een rapport ter bespreking retour. Het kost u daarom maximaal 2 uur.

Uw financiële investering

Vooraf spreken wij een beloningsvorm met u af. U heeft de keuze uit:

● Een vooraf afgesproken bedrag

● No Cure No Pay. Wij ontvangen de helft van de mogelijke besparing op uw huidige premie bij minimaal gelijkwaardige dekking van één jaar.

Uw voordeel

Na het uitvoeren van deze scans heeft u een goed en compleet overzicht van de risico’s die uw bedrijf loopt en de verzekeringen die zijn afgesloten en heeft u een duidelijke afstemming tussen de toezeggingen aan uw werknemers en de afgesloten personeelsverzekeringen. Aan de hand van beide overzichten kunt u dan de keuzes maken voor de toekomst die passen bij uw bedrijf, uw risico’s en uw werknemers.

Maak direct een afspraak en neem contact op of bel voor meer informatie 030-2326323.