DGA en zzp-ers

zufriedener geschäftsmann legt die füße hochVan Luin adviseert ondernemingen én ondernemers. Praktijk is dat ondernemers zaken over het algemeen beter regelen voor hun onderneming dan voor zich zelf. Gezien tijdsdruk en de behoefte om met ‘core business’ bezig te zijn begrijpelijk, maar niet goed natuurlijk. En financieel gezien vaak zelfs niet verantwoord.

Afdekken persoonlijke risico’s

Dus naast advies als het gaat om in kaart brengen en afdekken van zakelijke risico’s (aansprakelijkheid bijvoorbeeld) begeleiden we de Directeur Aandeelhouder en de ZZP-er ook als het gaat om risico’s die zij persoonlijk kunnen lopen.

Denk daarbij aan financieel risico van:

• arbeidsongeschiktheid
• vroegtijdig overlijden en
• pensionering

 

Helder overzicht van uw risico’s

Daarbij is onze doelstelling om allereerst persoonlijke risico’s helder in kaart te brengen. Vervolgens maken we duidelijk of deze risico’s verzekerd kunnen worden en of het in uw situatie nodig of wenselijk is om die risico’s te verzekeren.

Daarin onderscheiden we ons van veel andere kantoren. Na het inventariseren en in kaart brengen van risico’s adviseren wij regelmatig om risico juist (nog) niet te verzekeren.

Transparante vergoeding

Om u objectief te kunnen adviseren vragen wij een vergoeding voor de door ons bestede uren. Maar voor een kennismakingsgesprek, waarin wij uitleggen hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen, brengen wij uiteraard niets in rekening.

gertjanGertjan van Stuijvenberg (Grid BV): ‘Ik ervaar de inzet van Van Luin als persoonlijk, ter zake kundig en met oprechte interesse in wat mij beweegt. Telkens weer een advies wat past bij mij en bij mijn situatie. Top!’

 

 

 

marjon hulseggeMarjon Hulsegge (Omniplan): ‘Zoals veel vrouwen (stóm-stóm) heb ik de neiging mijn financiële planning ‘er maar een beetje bij te doen’. Hoe fijn is het dan om een adviseur te hebben die niet alleen maar naar de kille cijfers kijkt, maar vooral ook naar je persoonlijke behoefte. Die je op basis van je levensstijl een inzichtelijk plan voor je toekomst biedt. Een plan dat wordt gekenmerkt door eenvoud en daarmee ook voor de alpha’s onder ons begrijpelijk is. Dat logische handvatten geeft voor de korte termijn, maar tegelijkertijd met een scherp oog voor de jaren na je werkzame bestaan. Met een jaarlijkse check-up door Van Luin krijg ik als zelfstandig ondernemer zo net dat stukje extra zekerheid dat ik de juiste koers houd!’

Maak direct een afspraak en neem contact of bel voor meer informatie 030 – 2368206