Administratief medewerker pensioen

Administratief medewerker pensioen

Je kunt er niets aan doen, maar vindt pensioenadministratie gewoon leuk

Jij werkt al een aantal jaar bij een intermediair en verzorgt daar voor klanten alle administratie die met pensioen te maken heeft. Je bent nauwkeurig, enthousiast en je vindt het leuk om in een pensioenteam te werken. Je bent best goed in communicatie en schrikt er niet van als klanten jou bellen met vragen. 

 

Je vindt jouw werk wel aardig, maar..

Je vindt jouw werk nu wel aardig, maar je mist het persoonlijke karakter van een kleinere organisatie en het werken in een hecht team. Bovendien zie je niet veel ontwikkelingsmogelijkheden. In de toekomst zou je vaker contact met klanten willen hebben.

 

Wat ga je bij ons doen?

Jij ondersteunt samen met twee binnendienst collega’s de advieswerkzaamheden van de adviseurs. Je verzorgt het administratief beheer van pensioenregelingen van onze (meer dan 200) bedrijven in het MKB. Administratief beheer houdt bijvoorbeeld in maandelijkse mutaties opvragen bij klanten en verwerken, pensioensets maken voor nieuwe medewerkers en controle van de nota’s van de verzekeraars. Verder ben je een vast aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen op het gebied van pensioenadministratie.

 

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden je de mogelijkheid om in een veilige en inspirerende werkomgeving met jouw vak bezig te zijn en – als je dat wilt – je te ontwikkelen tot intern accountmanager. We bieden je de kans om meer uit je zelf te halen.

 

Wie zijn wij?
Wij zijn de Van Luin Assurantie Groep, zelfstandig onderdeel van VLC en Partners (een top 10 intermediair in Nederland). Van Luin bestaat 35 jaar en is hét verzekeringsadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Utrecht. We bedienen met 20 professionals vanuit een prachtig en sfeervol pand in De Bilt circa 800 relaties. Je gaat onderdeel uitmaken van een superleuk team van 5 pensioenspecialisten.

 

Wat maakt ons anders voor onze klanten?  
Ons motto is ‘doorzien & vooruitzien’. We willen begrijpen wat onze klanten doen, wat ze belangrijk vinden, hoe we ze maximaal kunnen helpen en adviseren. Alleen dan kunnen we met hen vooruitkijken en anticiperen. Persoonlijk contact zit in ons DNA.

 

Wat maakt ons anders als werkgever?
We zijn een informele en lerende organisatie. We werken hard, maar lachen ook hard. We steunen elkaar maar zijn kritisch als ’t moet. We bieden je niet alleen de ruimte om je te ontwikkelen, we willen ook echt dat je je ontwikkelt. Als je bij ons uitgeleerd bent, is het tijd om een volgende stap te zetten. Binnen Van Luin of daarbuiten.


En nu?
Nou, dat is echt tamelijk simpel! Of een mailtje sturen via onderstaande button of bellen naar Geert-Jan Brouwer op 06-50262226 en jezelf uitnodigen voor een kop koffie of thee.
 

En weet je wat?
Werp een blik op onze site (www.vanluin.nl) om het laatste zetje te krijgen! Ik wacht op jouw bericht!

Deel jouw sollicitatie