Verzekeren voor het buitenland

Wanneer jouw bedrijf internationaal onderneemt of dat van plan is, is een internationaal verzekeringsprogramma onmisbaar. Je wilt immers dat je compliant bent en dus voldoet aan de lokale regelgeving, verplichte lokale polissen en lokale belastingen. Bij Van Luin helpen we jouw bedrijf graag met verzekeren voor het buitenland. We zorgen voor een internationale afstemming van het verzekeringspakket, waarbij we wereldwijde dekking combineren met lokale ondersteuning.

Neem contact op
Verzekeren voor het buitenland

Zakendoen in het buitenland? Internationaal verzekeren!

Gaat jouw onderneming buiten de grenzen van Nederland of Europa kijken? Dan is het belangrijk om te begrijpen dat er veel komt kijken bij internationaal verzekeren. In het buitenland kan er een andere aanpak gelden en dien je je voor te bereiden op andere regels en andere eisen in contracten. Houd je hier geen rekening mee? Dan loop je niet alleen het risico dat je geen zaken kunt doen, maar ook dat jouw onderneming niet compliant is. Want in ieder land is er een andere wet- en regelgeving, waar je je als onderneming aan dient te houden. Als je dat niet doet, riskeer je sancties als intrekking van vergunningen en geldboetes. Maar hoe zorg je ervoor dat je aan alle wetten en regelgevingen voldoet? Van Luin helpt jouw onderneming graag bij internationaal zakendoen en zorgt ervoor dat jullie correct zijn verzekerd met een internationaal verzekeringsprogramma.

Verzekeren voor het buitenland met Van Luin

Als jouw onderneming zaken gaat doen in het buitenland, staan wij graag voor jullie klaar. Met jarenlange ervaring en een groot internationaal netwerk, zorgen wij ervoor dat jouw onderneming en alle dochterondernemingen optimaal zijn verzekerd met een internationaal verzekeringsprogramma. Als partner van UNIBA hebben wij ruime ervaring met opzetten en begeleiden van internationale contracten.

Wanneer je besluit om de buitenlandse entiteit aan te sluiten bij de verzekeringen van jullie moederonderneming, gaan we aan de slag met een internationaal verzekeringsprogramma. De voordelen van ons international verzekeringsprogramma luiden als volgt:

  • Een goed overzicht van de verzekeringen en kosten voor de CFO.
  • De onderneming voldoet aan de wettelijke vereisten in ieder land (compliance).
  • Het gemak van lokale polissen (“good local standard”) onder de centrale polis.
  • Mogelijkheid tot lokale schadebehandeling (in samenwerking met en ondersteund door de lokale UNiBA-partner en lokale verzekeraar).
  • Behoud van controle op de verzekeringsportefeuille (overzicht).
  • Goede afstemming tussen diverse landen en ondernemingen.
  • Eén makelaar en één lokaal aanspreekpunt (geen taalbarrières) per land.
  • Specifieke dekkingen in de verschillende landen.
  • Combinatie “global coverage and local service”.
  • Kostenbesparing, ook door pooling!

Verzekeren voor het buitenland en meer

Wanneer je zaken gaat doen in het buitenland, staan wij graag voor je klaar. Wij adviseren en ondersteunen jouw onderneming graag met betrekking tot verzekeren voor het buitenland. Dit doen we wanneer je zaken gaat doen in Amerika of Duitsland, maar ook wanneer je naar een ander land uitbreidt. Je kunt op Van Luin rekenen wanneer het aankomt op internationaal risicomanagement, internationaal pensioen en duurzame inzetbaarheid en compliance bij internationaal zakendoen.

Neem contact op
Verzekeren voor het buitenland en meer