interne accountmanager bedrijfsmatige schadeverzekeringen

interne accountmanager bedrijfsmatige schadeverzekeringen

Jij durft jezelf met een gerust hart een specialist op het gebied van bedrijfsmatige schadeverzekeringen te noemen. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte, administratief sterk en zeker klantgericht. En je hebt ook nog ervaring met het behandelen van schades? Perfect! We zijn nu al blij met je!

Ja hoor, we hebben je gevonden!

Jij durft jezelf met een gerust hart een specialist op het gebied van bedrijfsmatige schadeverzekeringen te noemen. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte, administratief sterk en zeker klantgericht. Perfect! We zijn nu al blij met je!

We begrijpen het wel: je bent op een punt in je carrière aanbeland waarbij je het gevoel hebt dat je op een ‘dood spoor’ zit. De uitdaging wordt kleiner, je wilt meer uit het werk én uit je zelf halen. Je hebt al een paar keer op het punt gestaan om op een vacature te reageren, maar je kon tot nu toe iedere keer een reden bedenken om dat niet te doen. Tot nu toe dan ….

Bij ons kun je….

De vervolgstappen zetten waar je al langer aan toe bent. De stappen die jou wel verder gaan helpen bij jouw ontwikkeling!

Wie zijn wij?

Van Luin Assurantie Groep bestaat ruim 30 jaar en is hét verzekeringsadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Utrecht. We bedienen met 22 professionals vanuit een prachtig en sfeervol pand in De Bilt circa 800 relaties. Je gaat onderdeel uitmaken van een superleuk schade team met 7 enthousiaste collega’s.

Wat maakt ons anders voor onze klanten?

Ons motto is ‘doorzien & vooruitzien’. We willen begrijpen wat onze klanten doen, wat ze belangrijk vinden, hoe we ze maximaal kunnen helpen en adviseren. Alleen dan kunnen we met hen vooruitkijken en anticiperen. Dat doen we niet door altijd alles maar te verzekeren. We doen meer dan verzekeren! Vaak genoeg adviseren we klanten om iets juist niet te verzekeren!

We zijn partner in een internationaal netwerk. Dat betekent dat we onze klanten wereldwijd adviseren en ondersteunen.

Wat maakt ons anders als werkgever?

We zijn een informele en lerende organisatie. We werken hard, maar lachen ook hard. We steunen elkaar maar zijn kritisch als ’t moet. We bieden je niet alleen de ruimte om je te ontwikkelen, we willen ook dat je je ontwikkelt. Als je bij ons uitgeleerd bent, is het tijd om een volgende stap te zetten. Binnen Van Luin of daarbuiten.

En nu?

Nou, dat is echt tamelijk simpel! Of een mailtje sturen via het formulier of bellen naar Geert-Jan Brouwer op 06-50262226 en jezelf uitnodigen voor een kop koffie of thee.

Deel jouw sollicitatie