Medewerker pensioen en levensverzekeringen

Medewerker pensioen en levensverzekeringen

Je ziet wel dossiers van klanten, maar de klanten zelf zie je nooit.

Jij bent een verzekeringsprofessional van rond de 30 jaar en werkt nu al een aantal jaar bij een intermediair of verzekeraar. Je werkt offertes uit voor klanten en doet de administratie op het gebied van pensioen en/of levensverzekeringen. Je hebt relevante diploma’s, werkt nauwkeurig, enthousiast en bent een teamspeler.

Je vindt jouw huidige baan ‘wel okay’?

Je vindt jouw werk nu ‘wel okay’, maar tegen je vrienden heb je al een paar keer gezegd dat je eigenlijk aan een nieuwe uitdaging toe bent. Je bent contactueel best goed en zou bijvoorbeeld  gewoon zelf klanten willen zien en spreken.

Wat ga je bij ons doen?

Je begint met een eigen portefeuille met klanten die je helpt en adviseert bij het openen van bancaire lijfrenterekeningen, het aankopen van lijfrente- en pensioenuitkeringen en het afsluiten van overlijdensrisicoverzekeringen. Het informeren van deelnemers aan collectieve pensioenregelingen is op termijn een logische uitbreiding van jouw werkzaamheden. 

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden je de mogelijkheid om in een veilige en inspirerende werkomgeving jouw kennis en adviesvaardigheden te ontwikkelen. De kans om meer uit je zelf te halen. We gaan je daarbij opleiden en coachen.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Van Luin Assurantie Groep, zelfstandig onderdeel van VLC en Partners (een top 10 intermediair in Nederland). Van Luin bestaat 35 jaar en is hét verzekeringsadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Utrecht. We bedienen met 20 professionals vanuit een prachtig en sfeervol pand in De Bilt circa 800 relaties. Je gaat onderdeel uitmaken van een superleuk team van 5 pensioenspecialisten.

Wat maakt ons anders voor onze klanten? 

Ons motto is ‘doorzien & vooruitzien’. We willen begrijpen wat onze klanten doen, wat ze belangrijk vinden, hoe we ze maximaal kunnen helpen en adviseren. Alleen dan kunnen we met hen vooruitkijken en anticiperen. Persoonlijk contact zit in ons DNA.

Wat maakt ons anders als werkgever?

We zijn een informele en lerende organisatie. We werken hard, maar lachen ook hard. We steunen elkaar maar zijn kritisch als ’t moet. We bieden je niet alleen de ruimte om je te ontwikkelen, we willen ook echt dat je je ontwikkelt. Als je bij ons uitgeleerd bent, is het tijd om een volgende stap te zetten. Binnen Van Luin of daarbuiten.

En nu?

Nou, dat is echt tamelijk simpel! Of een mailtje sturen via onderstaande button of bellen naar Geert-Jan Brouwer op 06-50262226 en jezelf uitnodigen voor een kop koffie of thee.

En weet je wat?

Werp een blik op onze site om het laatste zetje te krijgen! Ik wacht op jouw telefoontje!

Deel jouw sollicitatie