Over ons

Over ons
Over ons
Over ons

Over ons

Van Luin is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid tot een bekende naam in Midden-Nederland. Vanuit De Bilt adviseren wij kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van werknemerspensioen, risicomanagement, de duurzame inzetbaarheid van personeel en internationaal zakendoen.

Van Luin heeft twee partners, die allebei nog volop actief zijn in het bedrijf. Robert is gespecialiseerd in risicomanagement en internationale verzekeringen voor bedrijven die internationaal zakendoen en Geert-Jan is specialist op het gebied van (internationaal) pensioen.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap

Van Luin richt zich op het MKB, waarbij de nadruk ligt op bedrijven tot 400 medewerkers. Waar vroeger totaaladvies door één persoon werd gegeven hebben wij nu een verdeling gemaakt op basis van de aandachtsgebieden risicomanagement, pensioen en duurzame inzetbaarheid. Ook wanneer je internationaal zaken doet en advies wilt, kun je bij ons terecht voor deze aandachtsgebieden.

‘Het belangrijkste is dat we met je een persoonlijke relatie onderhouden waardoor we je en jouw bedrijf ook echt kennen. De koppeling tussen vakmanschap en de persoonlijke relatie met de klanten, zorgt ervoor dat wij kunnen werken op een manier die ons stimuleert het optimale resultaat voor jouw onderneming te behalen.

Van Luin is partner van VLC & Partners

Sinds januari 2021 is Van Luin Assurantiën partner van VLC & Partners. VLC & Partners is specialist in risicobeheersing en verzekeringen. Het bedrijf met kantoren in Den Bosch en Den Haag richt zich op advisering van bedrijven op het gebied van risicobeheersing, verzuim en vitaliteit en verzekeringsprogramma’s. De business line Private Insurance adviseert ondernemers over hun privézaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheid. Samen met VLC & Partners kan Van Luin nog gerichter inspelen op ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt en haar klanten nog beter bedienen.”

Van Luin is partner van VLC & Partners

UNiBA

Steeds meer bedrijven gaat internationaal ondernemen. Landsgrenzen spelen minder vaak een rol en ontwikkeling van communicatietools verlaagt de drempels verder. Als je dochterondernemingen hebt in het buitenland of zaken wilt doen met een buitenlandse partner, is het van belang dat je goed geïnformeerd bent over risico’s en je je houdt aan de lokale wet- en regelgeving. Voor het inzichtelijk maken de risico’s en het zonodig afdekken daarvan, is lokaal specialisme essentieel. Daarom biedt Van Luin als onderdeel van UNiBA wereldwijde oplossingen met lokale ondersteuning.

Van Luin is een van de ‘founding partners’ van het ‘UNiBA brokers network’. Dit netwerk bestaat inmiddels 30 jaar en bestaat uit meer dan 60 partners wereldwijd. Partners die elkaar jaarlijks ontmoeten, vertrouwen en geleerd hebben om op een efficiënte manier samen te werken in het belang van hun internationaal werkende relaties. De ondersteuning die je in Nederland van ons gewend bent, is dus verkrijgbaar over de hele wereld.

UNiBA

AFM Erkend

Van Luin wordt als professioneel kantoor erkend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij staan onder doorlopend toezicht van de AFM en we worden streng gecontroleerd op onderstaande aspecten.

  • Onze zorgvuldige financiële dienstverlening aan bedrijven en consumenten wordt gecontroleerd.
  • Er wordt gecontroleerd of onze informatie deskundig en betrouwbaar en feitelijk juist is.
  • Onze informatie dient begrijpelijk en niet misleidend te zijn.
  • Wij dienen te handelen in het belang van onze klanten en onze zorgplicht na te komen.