Collectief werknemerspensioen

Wil jij als bedrijf een collectief werknemerspensioen aanbieden of het huidige collectieve werknemerspensioen wijzigen? Dan heb je vast een hoop vragen. Er zijn namelijk veel verschillende vormen van collectieve werknemerspensioenen en veel verschillende zaken kunnen invloed hebben op jullie collectieve werknemerspensioen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van collectief werknemerspensioen voor jouw bedrijf? Of wil je advies over jullie huidige collectieve werknemerspensioen? Dan helpt Van Luin jullie graag verder!

Uitgebreide informatie over collectief werknemerspensioen? Download onze Whitepaper collectief pensioen.

Dowload whitepaper
Collectief werknemerspensioen

Collectief werknemerspensioen voor jouw bedrijf?

Bij een collectief werknemerspensioen zijn er geen individuele polissen voor werknemers, maar is er één contractnummer met één tarief. Risico’s worden dus gedeeld en solidariteit staat centraal. Het voordeel van een collectief werknemerspensioen is dat de kosten relatief laag blijven en er diverse extra’s bij komen kijken, zoals het nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidsdekking.
Of jouw bedrijf nu al een collectief werknemerspensioen heeft en deze wilt laten herzien, of voor het eerst een collectief werknemerspensioen wilt afsluiten: Van Luin staat voor je klaar. Wij vertellen je graag meer over collectief werknemerspensioen en adviseren je of deze vorm van pensioen bij het bedrijf past.

Advies over collectief werknemerspensioen

Bij een nieuwe pensioenregeling komt veel kijken. Je wilt natuurlijk weten of een collectief werknemerspensioen goed bij jouw bedrijf past en hoe je een collectief werknemerspensioen dan het beste kunt vormgeven. Van Luin staat voor jouw bedrijf klaar met advies. We komen graag bij je langs om jou, je collega’s en het bedrijf te leren kennen. Vervolgens voeren we een analyse uit en adviseren we jouw bedrijf hoe jullie het werknemerspensioen het beste kunnen inrichten. Het huidige werknemerspensioen laten herzien of een nieuwe pensioenregeling afsluiten? Van Luin adviseert jullie graag en neemt jullie zorgen uit handen.

Wil je advies over andere zaken, zoals risicomanagement, duurzame inzetbaarheid of internationaal zakendoen? Ook dan staan wij graag voor jullie klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Maak een afspraak