Nieuwe pensioenregeling

Het afsluiten van een nieuwe pensioenregeling is niet gemakkelijk en gaat vaak gepaard met een hoop vragen. Pensioen kan namelijk behoorlijk ingewikkeld lijken. Welke opties heb je als werkgever en wat zijn de financiële gevolgen van een nieuwe pensioenregeling? En wat betekent dit voor de werknemers? Van Luin geeft jouw bedrijf graag advies en neemt de twijfels over een nieuwe pensioenregeling weg. Wij vinden pensioen namelijk leuk en zijn volgens onze klanten goed in het uitleggen ervan. Benieuwd welke nieuwe pensioenregeling bij jouw bedrijf past? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op
Nieuwe pensioenregeling

Een nieuwe pensioenregeling voor jouw bedrijf?

Een pensioenregeling is vaak niet verplicht. Toch kan een pensioenregeling eigenlijk niet ontbreken als je goed voor je werknemers wilt zorgen. Wil je een nieuwe pensioenregeling voor jouw bedrijf? Dan heb je vast gemerkt dat er veel keuze is en het moeilijk is om te bepalen welke pensioenregeling het best is voor jouw werknemers en jouw bedrijf. Daarom helpen we je bij Van Luin graag bij het maken van de goede beslissing. We zorgen voor een passende pensioenregeling voor jouw bedrijf en maken dit voor iedereen begrijpelijk. Bij Van Luin hoef je niet bang te zijn voor vaktermen en dikdoenerij. Je kunt bij ons rekenen op een eenvoudige en begrijpelijke uitleg over een nieuwe pensioenregeling!

Advies over een nieuwe pensioenregeling

Wij begrijpen dat een nieuwe pensioenregeling afsluiten ingewikkeld kan zijn. Er zijn verschillende keuzes die gemaakt moeten worden en de consequenties daarvan moet je als bedrijf kunnen overzien. Omdat dit behoorlijk lastig kan zijn, helpen we je bij Van Luin graag verder. We adviseren jouw bedrijf over een nieuwe pensioenregeling of het verlengen of wijzigen van jullie huidige pensioenregeling. We komen bij jullie langs om jou, je collega’s en het bedrijf te leren kennen. Vervolgens adviseren we jullie over de mogelijkheden. Uiteraard zorgen we er in dit proces voor dat alles leuk en begrijpelijk blijft. Voor jou én voor alle medewerkers: het is natuurlijk heel belangrijk dat iedereen weet wat de nieuwe pensioenregeling inhoudt en wat dit financieel betekent.

Door open, helder en eenduidig te communiceren slaan wij een brug tussen werkgever, medewerkers of OR om samen tot een nieuwe pensioenregeling te komen. Naast advies over werknemerspensioen, kun je ook bij Van Luin terecht voor advies over risicomanagement, internationaal zakendoen en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

Maak een afspraak