Internationaal zakendoen

Internationaal werken is een mooie uitdaging. Zeker wanneer je het op de Nederlandse manier wilt doen. Je krijgt te maken met de lokale regelgeving, verplichte lokale polissen of lokale belastingen en wilt natuurlijk wel compliant zijn. Daarom vraagt internationaal zakendoen om een goede structuur, rekening houdend met de wensen van je bedrijf en de kenmerken van het land waar je de vestiging wilt openen. Omdat het lastig kan zijn het overzicht te houden en alles goed te regelen, helpt Van Luin je hier graag bij. Wij zetten alles voor je op een rijtje, samen met onze partners van UNiBA, ons internationale netwerk. Zo heb jij de tijd en rust om je te richten op je bedrijf en de bedrijfsvoering. Meer informatie over internationaal zakendoen? Download onze Whitepaper internationaal zakendoen.

Internationaal zakendoen
Zakendoen in het buitenland met lokale ondersteuning

Zakendoen in het buitenland met lokale ondersteuning

Wanneer je als Nederlands bedrijf zaken wilt doen in het buitenland, staan wij graag voor je klaar. We geven je graag advies over alle soorten verzekeringen en zaken als pensioen en risicomanagement. Als je internationaal zaken wilt doen, bieden wij je graag een wereldwijde oplossing met lokale ondersteuning. Dit doen we zelf, maar ook in samenwerking met onze partners in meer dan 130 landen.

Wij introduceren onze partners graag bij jouw dochterondernemingen. Zo krijgen zij de lokale ondersteuning die zij zoeken (in hun eigen taal en door mensen met kennis van hun markt) en krijg jij alle informatie over de risico’s die de dochteronderneming lokaal verzekerd heeft, eventueel ondergebracht in een internationaal geïntegreerd verzekeringsprogramma. Wij zorgen ervoor dat de dochteronderneming een goed verzekeringspakket heeft, dat aansluit bij jouw wensen en eigen verzekeringspakket. Zo weet je zeker dat je voldoet aan wet- en regelgeving in de landen waar je gevestigd bent. En dat je dus compliant bent!

Advies over internationaal zakendoen

Advies over internationaal zakendoen

Internationaal zakendoen kan een enorme uitdaging zijn. Je wilt alles goed geregeld hebben, maar omdat je de lokale wet- en regelgeving niet kent, kan dat behoorlijk lastig zijn. Ieder bedrijf wil compliant zijn, om vervelende situaties te voorkomen. Belastingontduiking (vaak onbewust) of het niet (of veel minder) uitkeren van een polis door het niet voldoen aan de lokale wetgeving proberen we samen met onze internationale klanten te voorkomen. Maar hoe doe je dat? Van Luin biedt graag ondersteuning aan bedrijven die internationaal zaken willen doen. Wij bieden lokale ondersteuning aan de dochteronderneming en zoeken uit of alles goed geregeld is. Moeten er wijzigingen worden doorgevoerd? Dan zorgen onze partners ervoor dat dit lokaal goed wordt begeleid en brengen we je uiteraard op de hoogte.

Naast dat je bij ons terechtkunt als je als Nederlands bedrijf zaken wilt doen in het buitenland, kunnen bedrijven uit het buitenland die zaken willen doen in Nederland, ook bij ons terecht. Deze bedrijven kunnen bij ons terecht voor advies over risicomanagement, duurzame inzetbaarheid en pensioen in Nederland.

Besluit je om ons om advies te vragen over internationaal zakendoen? Dan kun je altijd rekenen op kennis van het vak en persoonlijk contact. We hebben jarenlange ervaring met bedrijven die een dochteronderneming hebben in het buitenland en dus de expertise om ieder bedrijf compliant te maken. Daarnaast staat persoonlijk contact bij ons voorop. Wij leren jou en je collega’s graag écht kennen, zodat we het beste advies kunnen geven.