• Over Van Luin

  Van Luin is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid tot een bekende naam in Midden-Nederland. Vanuit De Bilt adviseren wij kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van werknemerspensioen, risicomanagement, de duurzame inzetbaarheid van personeel en internationaal zakendoen.

  Van Luin heeft drie partners, die alle drie nog volop actief zijn in het bedrijf. Robert is gespecialiseerd in risicomanagement en internationale verzekeringen voor bedrijven die internationaal zakendoen. Siemon houdt zich bezig met verzekeringen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en Geert-Jan is specialist op het gebied van (internationaal) pensioen.

  Verzekeringen zijn vaak een onderdeel van ons advies, maar ze staan zeker niet centraal. Want Van Luin staat voor persoonlijk contact, goede ondersteuning en advies op maat. Wij geloven namelijk dat we enkel een goede gesprekspartner kunnen zijn, als we jullie bedrijf doorzien. Daarom is jullie bedrijf begrijpen, de basis van onze dienstverlening.

 • UNiBA

  Steeds meer bedrijven gaat internationaal ondernemen. Landsgrenzen spelen minder vaak een rol en ontwikkeling van communicatietools verlaagt de drempels verder. Als je dochterondernemingen hebt in het buitenland of zaken wilt doen met een buitenlandse partner, is het van belang dat je goed geïnformeerd bent over risico’s en je je houdt aan de lokale wet- en regelgeving. Voor het inzichtelijk maken de risico’s en het zonodig afdekken daarvan, is lokaal specialisme essentieel. Daarom biedt Van Luin als onderdeel van UNiBA wereldwijde oplossingen met lokale ondersteuning.

  Van Luin is een van de ‘founding partners’ van het ‘UNiBA brokers network’. Dit netwerk bestaat inmiddels 30 jaar en bestaat uit meer dan 60 partners wereldwijd. Partners die elkaar jaarlijks ontmoeten, vertrouwen en geleerd hebben om op een efficiënte manier samen te werken in het belang van hun internationaal werkende relaties. De ondersteuning die je in Nederland van ons gewend bent, is dus verkrijgbaar over de hele wereld.

 • AFM erkend

  Van Luin wordt als professioneel kantoor erkend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij staan onder doorlopend toezicht van de AFM en we worden streng gecontroleerd op onderstaande aspecten.

  • Onze zorgvuldige financiële dienstverlening aan bedrijven en consumenten wordt gecontroleerd.
  • Er wordt gecontroleerd of onze informatie deskundig en betrouwbaar en feitelijk juist is.
  • Onze informatie dient begrijpelijk en niet misleidend te zijn.
  • Wij dienen te handelen in het belang van onze klanten en onze zorgplicht na te komen.
 • Persoonlijke aandacht en vakmanschap

  Van Luin richt zich op het MKB, waarbij de nadruk ligt op bedrijven tot 400 medewerkers. Waar vroeger totaaladvies door één persoon werd gegeven hebben wij nu een verdeling gemaakt op basis van de aandachtsgebieden risicomanagement, pensioen en duurzame inzetbaarheid. Ook wanneer je internationaal zaken doet en advies wilt, kun je bij ons terecht voor deze aandachtsgebieden.

  ‘Het belangrijkste is dat we met je een persoonlijke relatie onderhouden waardoor we je en jouw bedrijf ook echt kennen. De koppeling tussen vakmanschap en de persoonlijke relatie met de klanten, zorgt ervoor dat wij kunnen werken op een manier die ons stimuleert het optimale resultaat voor jouw onderneming te behalen.’

 • Ons team

 • Geen situatie is gelijk, dat geldt ook voor mijn advies.

  Peter Poelwijk

  Particulier
 • Samen op zoek naar de juiste combinatie.

  Jolanda Verrips

  Particulier
 • Samen op zoek naar een oplossing.

  Wilfred van Schaik

  Risicomanagement, Particulier
 • Bij de behandeling van claims kan ik u veel toegevoegde waarde bieden!

  Silvia van den Bosch

  Duurzame inzetbaarheid