• Over Van Luin

  Van Luin is al vanaf de oprichting in 1986 een bekende naam in Midden Nederland. Vanuit De Bilt worden kleine en middelgrote bedrijven geadviseerd op het gebied van pensioen, inkomens- en schadeverzekeringen. Nadruk ligt op bedrijven in midden Nederland. Van Luin heeft 3 partners, die alle drie nog volop actief zijn in het bedrijf.

  Robert is gespecialiseerd in Riskmanagement voor bedrijven en internationale verzekeringen voor bedrijven met vestigingen in meerdere landen. Siemon houdt zich bezig met verzekeringen op het gebied van “de gezonde werknemer” en Geert Jan is specialist op het gebied van (internationaal) Pensioen.

 • UNiBA

  Ondernemen wordt steeds internationaler. Landsgrenzen spelen minder vaak een rol en ontwikkeling van communicatietools verlaagt de drempels verder. Als u dochterondernemingen hebt in het buitenland of zaken wenst te doen met een buitenlandse partner is het van belang dat u goed geïnformeerd bent over risico’s. Voor het inzichtelijk maken van risico’s en het zonodig afdekken daarvan is locaal specialisme essentieel. Van Luin is een van de ‘founding partners’ van het ‘UNiBA brokers network’. Dit netwerk bestaat inmiddels 30 jaar en bestaat uit meer dan 60 partners wereldwijd. Partners die elkaar jaarlijks ontmoeten, vertrouwen en geleerd hebben om op een efficiente manier samen te werken in het belang van hun internationaal werkende relaties. De ondersteuning die u in Nederland van ons gewend bent, verkrijgbaar over de hele wereld (www.uniba-partners.com)

  Van Luin bestaat sinds 1986. Sinds 2007 zijn wij gevestigd in een kantoorvilla in De Bilt. Van Luin richt zich specifiek op de zakelijke markt. Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen zijn onze medewerkers gespecialiseerd in Risk, Pension of Health.

 • AFM erkend

  Van Luin wordt als professioneel kantoor erkend door de Autoriteit Financiele Markten (AFM). Wij staan onder doorlopend toezicht van de AFM en worden streng gecontroleerd op:

  • onze zorgvuldige financiële dienstverlening aan bedrijven en consumenten
  • of onze informatie deskundig en betrouwbaar is en feitelijk juist
  • of onze informatie begrijpelijk is en niet misleidend
  • of wij handelen in het belang van onze klanten en onze zorgplicht nakomen.
 • Persoonlijke aandacht en vakmanschap

  Van Luin richt zich op het MKB waarbij de nadruk ligt op bedrijven tot 400 medewerkers. Waar vroeger totaaladvies door één persoon werd gegeven hebben wij nu een verdeling gemaakt op basis van de aandachtsgebieden Risk, Pension en Health.

  ‘Het belangrijkste is dat we met u een persoonlijke relatie onderhouden waardoor we u en uw bedrijf ook echt kennen.
  De koppeling van vakmanschap en de persoonlijke relatie met de klanten zorgt ervoor dat wij kunnen werken op een manier die ons stimuleert het beste in ons naar boven te brengen om voor u het optimale resultaat te behalen.’

 • Ons team

 • Geen situatie is gelijk, dat geldt ook voor mijn advies.

  Peter Poelwijk

  Particulier
 • Samen op zoek naar de juiste combinatie.

  Jolanda Verrips

  Particulier
 • Ik ben er voor de risico's die u niet zelf kunt dragen.

  Annamarie Worst

  Particulier
 • Samen op zoek naar een oplossing.

  Wilfred van Schaik

  Risicomanagement, Particulier