• Vitaliteit werknemers

  Het is belangrijk dat je werknemers vitaal blijven waardoor ze duurzaam inzetbaar zijn. De werknemers zijn namelijk de motor van je bedrijf en je wilt liever niet dat ze minder productief zijn of dat ze zich op een gegeven moment ziek melden, omdat ze zich niet goed voelen. Daarom is het belangrijk om als werkgever er alles aan te doen vitaliteit van je werknemers. Ook werknemers hebben hier een rol in, want zij zijn degene die vitaal moeten zijn en blijven. Maar hoe? En wat zijn de consequenties van niet duurzaam inzetbare werknemers? Van Luin is de partij die jou helpt met vitaliteit van je werknemers. Wij zijn dan ook graag jouw adviseur en gesprekspartner als het gaat over dit onderwerp.

 • De kracht van vitale werknemers

  Viale werknemers zijn cruciaal voor de gezondheid van jouw bedrijf. Werknemers zijn namelijk jouw belangrijkste kapitaal en zonder hen kan er weinig werk worden uitgevoerd. Het is dan ook van groot belang om ervoor te zorgen dat je werknemers vitaal zijn en blijven. Dit is een lastige klus als werknemers teveel druk ervaren, en uitval zit in een klein hoekje. Als werkgever wil je natuurlijk langdurige en tijdelijke uitval zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is het van groot belang om te werken aan vitaliteit van je werknemers. Het verzuim zal hierdoor dalen en dit is weer positief voor de werknemers en het bedrijf.

  Wat verstaan wij onder vitale werknemers?

  Een vitale werknemer voelt zich energiek en gezond, is gemotiveerd en enthousiast, is goed opgeleid, is bereid om steeds weer te leren en heeft de werk-privé balans goed op orde. Bij Van Luin adviseren we je graag over hoe jij de vitaliteit van je werknemers, en daarmee de duurzame inzetbaarheid, kan verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jij het verzuim en de kosten die hierbij komen kijken zo laag mogelijk houdt. Dit doen we bijvoorbeeld door een ‘duurzame-inzetbaarheid scan’ uit te voeren. Met deze scan laten we je zien wat een mindere gezondheid het bedrijf kost en wat een investering in de gezondheid van je medewerkers het bedrijf concreet oplevert. Zo houden we jouw bedrijf en de werknemers gezond. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

 • Wil je meer weten?

  Lees hieronder meer over vitaliteit van medewerkers.