Particulier verzekeren

Particulier verzekeren
Particulier verzekeren
Particulier verzekeren

Een vertrouwde partner die u, naast zakelijk, ook particulier adviseert.

Maakt u zakelijk al gebruik van onze expertise op het gebied van risicomanagement, duurzame inzetbaarheid, werknemerspensioen of internationaal zakendoen? Dan kan Van Luin u ook als particulier helpen met een advies op maat. Het is fijn om één vertrouwde partner te hebben die u, naast zakelijk, ook particulier adviseert. Helpen wij u al met (één van) onze diensten op zakelijk niveau, maar heeft u ook als particulier behoefte aan advies bij verzekeringsgerelateerde zaken? Laat het ons weten, wij helpen u graag! 

Advies voor uw particuliere verzekeringen

Uw verzekeringspakket moet dekking bieden voor de risico’s die u loopt en die u wenst te verzekeren. Wanneer u wel een verzekering heeft, maar die niet geheel aansluit op uw situatie, kan dit teleurstelling en extra kosten opleveren. U wilt goed verzekerd zijn, maar omdat steeds meer verzekeraars verschillende dekkingen aanbieden, verliest u al snel het overzicht. Hoe weet u welke polis geheel aansluit op uw situatie?

Bij Van Luin beginnen wij daarom altijd met een uitgebreide inventarisatie. Wij bespreken samen uw situatie, uw risico’s en uw huidige verzekeringen. Aan de hand daarvan adviseren wij u een verzekeringspakket. U krijgt een passend pakket tegen de beste premie, daar zetten wij op in. Dit geldt niet alleen bij het afsluiten, maar ook in de toekomst. U verandert en uw situatie verandert. Daarom veranderen wij uw verzekeringen met u mee.

 

Meer informatie?

Van Luin helpt u graag op geheel persoonlijke wijze. Wij leren u graag beter kennen om u vervolgens van een passend advies te kunnen voorzien.

Neem contact op

Uw adviseurs

725

Eén vertrouwde partner

Het is fijn om één vertrouwde partner te hebben die u adviseert.
753

Advies op maat

Wij leren u graag beter kennen om u vervolgens van een passend advies te kunnen voorzien.
753

Voordelig mogelijk

We sluiten uw verzekeringspolissen zo voordelig mogelijk voor u af!