Particulier verzekeren

Een vertrouwde partner die je, naast zakelijk, ook particulier adviseert.

Maak je zakelijk al gebruik van onze expertise op het gebied van risicomanagement, duurzame inzetbaarheid, werknemerspensioen of internationaal zakendoen? Dan kan Van Luin je ook als particulier helpen met een advies op maat. Het is fijn om één vertrouwde partner te hebben die je, naast zakelijk, ook particulier adviseert. Helpen wij je al met (één van) onze diensten op zakelijk niveau, maar heb je ook als particulier behoefte aan advies bij verzekeringsgerelateerde zaken? Laat het ons weten, wij helpen je graag! 

Uw vertrouwen is onze expertise

Uw vertrouwen is onze expertise

Daarom Van Luin

Het is fijn om één vertrouwde partner te hebben die je adviseert.
Uw vertrouwen is onze expertise

Advies op maat

Wij leren jou graag beter kennen om je vervolgens van een passend advies te kunnen voorzien.
Uw vertrouwen is onze expertise

Voordelig mogelijk

Uiteraard proberen wij deze polissen zo voordelig mogelijk voor je te verkrijgen, maar houden daarbij wel je wensen in ons achterhoofd.
Uw vertrouwen is onze expertise

Up-to-date

Jij verandert en je situatie verandert. Daarom veranderen wij je verzekeringen met je mee.
Uw vertrouwen is onze expertise

Gebundeld

Vanuit een totaalbeeld je verzekeringen samenstellen, vinden wij een betere keuze dan het spreiden van je verzekeringen over verschillende adviseurs.
Uw vertrouwen is onze expertise

Totaalrelatie

Wij willen de adviseur zijn voor al je particuliere verzekeringen. Om dit totaalbeeld te realiseren, adviseren wij je te kiezen voor één adviseur voor al je verzekeringen

Waarom naast zakelijk advies ook particulier advies?

Enkel het afsluiten van een verzekering is vaak onvoldoende, omdat het risico op schijnzekerheid groot is. Je wilt goed verzekerd zijn, maar omdat steeds meer verzekeraars verschillende dekkingen aanbieden, verlies je al snel het overzicht. Hoe weet je welke polis geheel aansluit op jouw situatie?

Je verzekeringspakket moet dekking bieden voor de risico’s die je loopt en die je wenst te verzekeren. Wanneer je wel een verzekering hebt, maar die niet geheel aansluit op jouw situatie, kan dit teleurstelling en extra kosten opleveren. Bij VanLuin beginnen wij daarom altijd met een uitgebreide inventarisatie. Wij bespreken samen je situatie, je risico’s en je risicobereidheid. Aan de hand daarvan adviseren wij je een verzekeringspakket. Uiteraard proberen wij deze polissen zo voordelig mogelijk voor je te verkrijgen, maar houden daarbij wel je wensen in ons achterhoofd. Jij krijgt het juiste pakket tegen de beste premie, daar zetten wij op in. Dit geldt niet alleen bij het afsluiten, maar ook in de toekomst. Jij verandert en je situatie verandert. Daarom veranderen wij je verzekeringen met je mee.

 

Waarom advies van Van Luin?

Om je echt de juiste combinatie van verzekeringen te kunnen aanbieden, gaan wij uit van een totaalrelatie. Wij willen de adviseur zijn voor al je particuliere verzekeringen. Vanuit een totaalbeeld je verzekeringen samenstellen, vinden wij een betere keuze dan het spreiden van je verzekeringen over verschillende adviseurs. Om dit totaalbeeld te realiseren, adviseren wij je te kiezen voor één adviseur voor al je verzekeringen. En dan natuurlijk het liefst bij Van Luin!

Van Luin helpt je verder op geheel persoonlijke wijze. Wij leren jou graag beter kennen om je vervolgens van een passend advies te kunnen voorzien.

Neem contact op

Het laatste nieuws over particulier verzekeren