Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel planners

De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van AIG (verzekeraar) biedt standaard een ruime dekking voor financiële planningsactiviteiten. Andere activiteiten als mediation-advies- en begeleiding, belastingadvies aan particulieren en levensexecutele kunt u laten meeverzekeren, zonder aanvullende premie. Voor de levensexecutele activiteiten is certificering noodzakelijk bij Novex.

  • De gecombineerde beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering  kan worden aangeboden voor een speciaal kortingstarief voor FFP-leden.
  • De korting bedraagt € 121,- per jaar.

Kernpunten van de verzekering

Uitgangspunt van de verzekering is verzekerde hoedanigheid, afgestemd op uw specifieke werkzaamheden. Deze wordt vastgesteld door een persoonlijk adviesgesprek en aanvraagformulier.

De gespecificeerde omschrijving van activiteiten in combinatie met premiestelling is exclusief voor gecertificeerde leden van de FFP.

  • Premie afgestemd op het aantal financieel planners;
  • Keuze uit verschillende verzekerde bedragen en eigen risico’s;
  • Standaard dekking voor door u ingeschakelde externe deskundigen;
  • Dekking voor verlies van documenten;
  • Mogelijkheid tot uitloopregeling bij beëindiging van polis.
Kernpunten van de verzekering

Verzekerde bedragen beroepsaansprakelijkheid

  •   €    500.000,-- per schadegeval tevens als maximum verzekerd bedrag per jaar
  •   € 1.250.000,-- per schadegeval tevens als maximum verzekerd bedrag per jaar

Het eigen risico is  € 1.250,-  of  € 2.500.-.

Verzekerde bedragen aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB)

In deze verzekering is standaard opgenomen een dekking voor de Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven met een verzekerd bedrag van € 2.500.000,-- per aanspraak, € 5.000.000,-- per verzekeringsjaar.

Voorwaarden

Als basis van de verzekering gelden de Algemene Voorwaarden AIGFFP07 welke op aanvraag worden verstrekt.

Neem contact op voor een passende offerte

Peter de Koning van Van Luin helpt u graag verder. Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte. Vermeld in het formulier het aantal planners, het gewenste verzekerede bedrag (€ 500.000,- / € 1.250.000,-) en het eigen risico (€ 1.250,- / € 2.500,-). Peter neemt coontact met u op, om e.e.a. met u door te lopen en u een advies te geven. Zo krijgt u een verzekering die goed is afgestemd op uw situatie. Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen