Intern accountmanager internationale verzekeringen

Intern accountmanager internationale verzekeringen

32-40 uur

Leuk, we hebben je gevonden!

Jij durft jezelf met een gerust hart een specialist op het gebied van bedrijfsmatige schadeverzekeringen te noemen. Je gaat nog een stap verder. Jouw kennis en interesse stopt niet bij de grens. Juist het internationale aspect van verzekeren spreekt je aan. 
 

Internationale verzekeringen?

Van Luin is medeoprichter van Uniba-partners. Een internationaal netwerk van samenwerkende verzekeringsmakelaars. Als medewerker van de International Desk bij Van Luin richt jij je op internationale relaties en ben jij een belangrijke schakel tussen klanten, verzekeraars en buitenlandse makelaars. Via www.internationaalverzekeren.nl delen we onze kennis met bedrijven die in het buitenland gaan starten. Internationaal verzekeren is daarom één van onze kernactiviteiten
 

Jouw rol?
Je inventariseert risico’s bij jouw klanten en zoekt verzekeringscapaciteit voor internationale bedrijven. Je hebt hierbij veel contact met underwriters van verzekeraars en met onze buitenlandse partner makelaars. Samen met je buitenlandse partners adviseer je jouw relaties over verzekeringen die verstandig en/of verplicht zijn in de vestigingslanden buiten Nederland.
 

Wie zijn wij?
Van Luin bestaat ruim 35 jaar en is hét verzekeringsadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Utrecht. Als zelfstandig onderdeel van VLC & Partners bedienen we met een team van 23 professionals, vanuit een prachtig en sfeervol pand in De Bilt, ongeveer 1.000 zakelijke relaties.
 

Wat maakt ons anders voor onze klanten?   
Ons motto is ‘doorzien & vooruitzien’. We willen begrijpen wat onze klanten doen, wat ze belangrijk vinden, hoe we ze optimaal kunnen helpen en adviseren. Alleen dan kunnen we met hen vooruitkijken en anticiperen. Dat doen we niet door altijd alles maar te verzekeren. Regelmatig adviseren we klanten om iets juist niet te verzekeren!
 

Wat maakt ons anders als werkgever?
We zijn een informele en lerende organisatie. We werken hard, maar lachen ook hard. We steunen elkaar, maar zijn kritisch als ’t moet. We bieden je niet alleen de ruimte om je te ontwikkelen, we willen ook dat je je ontwikkelt. Als je bij ons uitgeleerd bent, is het tijd om een volgende stap te zetten. Binnen Van Luin of VLC, of daarbuiten.   
 

Wat vragen we van jou?
Enthousiasme en betrokkenheid! Verder goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, in het Nederlands als in het Engels. Je hebt je WFT Schade diploma en de daaraan gekoppelde PE diploma’s. 
 

En nu?
Nou, dat is echt heel simpel! Stuur een mailtje naar robert@vanluin.nl of bel Robert Havekotte op          06-29052077. En nodig jezelf uit voor een kop koffie of thee. 

Weet je wat? Doe het gelijk nu!

Deel jouw sollicitatie