Medewerker zorg- en inkomensverzekeringen

Medewerker zorg- en inkomensverzekeringen

32-40 uur

Spijt krijg je vaak juist van de dingen die je niet doet! Dus…. 

Jij vindt de combinatie van verzekeringen en administratie gewoon leuk. Daar kun jij niets aan doen en dat vinden wij helemaal niet erg. Sterker nog, dat vinden wij juist leuk!

Je bent inhoudelijk op de hoogte van inkomensverzekeringen, je werkt nauwkeurig, enthousiast en bent een teamspeler. Je vindt klantcontact leuk, zolang er maar geen commerciële acties verwacht worden van je. Perfect! We zijn nu al blij met je!

We begrijpen het wel: je bent op een punt in je carrière aanbeland waarbij je het gevoel hebt dat je op een ‘dood spoor’ zit. De uitdaging wordt kleiner, je wilt meer uit het werk én uit je zelf halen. Of misschien werk je, zonder dat je daar in het verleden voor gekozen hebt, wel bij een inmiddels (veel te) grote en daarom onpersoonlijke organisatie. Je hebt al een paar keer op het punt gestaan om op een vacature te reageren, maar je kon tot nu toe iedere keer een reden bedenken om dat niet te doen. Tot nu toe dan ….

Bij ons kun je….

De vervolgstappen zetten waar je al langer aan toe bent. De stappen die jou wel verder gaan helpen bij jouw ontwikkeling of bij het terugkrijgen van werkplezier.

Wie zijn wij?

Van Luin Assurantie Groep bestaat ruim 30 jaar en is hét verzekeringsadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Utrecht. We bedienen met 22 professionals vanuit een prachtig en sfeervol pand in De Bilt circa 800 relaties. Je gaat onderdeel uitmaken van een superleuk zorg en inkomen team met 5 enthousiaste collega’s.

Wat maakt ons anders voor onze klanten?

Ons motto is ‘doorzien & vooruitzien’. We willen begrijpen wat onze klanten doen, wat ze belangrijk vinden, hoe we ze maximaal kunnen helpen en adviseren. Alleen dan kunnen we met hen vooruitkijken en anticiperen. Dat doen we niet door altijd alles maar te verzekeren. We doen meer dan verzekeren! Vaak genoeg adviseren we klanten om iets juist niet te verzekeren!

We zijn partner in een internationaal netwerk. Dat betekent dat we onze klanten wereldwijd adviseren en ondersteunen.

Wat maakt ons anders als werkgever?

We zijn een informele en lerende organisatie. We werken hard, maar lachen ook hard. We steunen elkaar maar zijn kritisch als ’t moet. We bieden je niet alleen de ruimte om je te ontwikkelen, we willen ook dat je je ontwikkelt. Als je bij ons uitgeleerd bent, is het tijd om een volgende stap te zetten. Binnen Van Luin of daarbuiten.

En nu?

Nou, dat is echt tamelijk simpel! Of een mailtje sturen via het formulier of bellen naar Geert-Jan Brouwer op 06 - 50 26 22 26 en jezelf uitnodigen voor een kop koffie of thee.

Deel jouw sollicitatie