De collectieve zorgverzekering

Inmiddels hebben verschillende zorgverzekeraars hun premies voor de zorgverzekering van 2023 bekend gemaakt. Ondanks dat de collectiviteitskorting vervalt, zijn er nog voldoende andere voordelen om uw medewerkers een collectieve zorgverzekering aan te bieden. 

Informeer uw medewerkers over uw collectieve zorgverzekering

Ook dit jaar stijgt de premie voor ziektekosten weer fors. Stijgende zorgkosten spelen een rol hierbij en natuurlijk is ook de hoge inflatie van invloed. Tot slot vergrijst Nederland, wat ook een stijging van de zorgkosten met zich mee brengt.

Niet langer collectiviteitskorting op de basisverzekering

Met ingang van 1 januari 2023 vervalt de collectiviteitskorting op de basisverzekering. Desondanks blijft een collectieve zorgverzekering aantrekkelijk voor uw medewerkers. Denkt u daarbij aan:

  • Korting op de premie van de aanvullende verzekeringen
  • Extra dekkingen en behandelingen in het kader van mentale zorg

 

 

Informeer uw medewerkers over uw collectieve zorgverzekering

Wij informeren uw medewerkers

Uw medewerkers kunnen besluiten of ze voor 1 januari overstappen naar uw collectieve regeling in 2023. Dat doen zij alleen als ze op de hoogte zijn van de voordelen van overstappen. Wij helpen u graag met de communicatie!

 

We stellen voorbeeld e-mails op en denken verder met u mee over de gewenste communicatie naar uw medewerkers. Verder informeren wij u ook over de minder bekende voordelen van uw zorgverzekeraar, zoals wachtlijstbemiddeling. Hierdoor kunt u het gezondheidsbeleid binnen uw bedrijf (verder) ontwikkelen en maakt ook u optimaal gebruik van de voordelen van uw collectieve zorgverzekering.  

 

Wij informeren uw medewerkers

Wilt u meer weten?

Janneke Vegter staat voor u klaar.

‘Meer dan 10 jaar adviseer ik bedrijven en hun medewerkers over zorgverzekeringen. Ik help hen graag de best passende ziektekostenverzekering te kiezen.’

Bel Janneke op: 030 232 6324

Contact