Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel planners

Iedere professional kan fouten maken. In uw adviezen en berekeningen kan, hoe professioneel u ook bent, een fout of een onvolledigheid ontstaan. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt hiervoor uitkomst en dekt de vermogensschade van uw relatie als gevolg van een door u gemaakte beroepsfout.

Bij het ontbreken van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt u persoonlijk voor de vergoeding van deze schade worden aangesproken; zelfs wanneer de fout is gemaakt door een door u ingestelde externe adviseur.

De beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van AIG (verzekeraar) biedt standaard een ruime dekking voor financiële planningsactiviteiten. Andere activiteiten als mediation-advies- en begeleiding, belastingadvies aan particulieren en levensexecutele kunt u laten meeverzekeren, zonder aanvullende premie. Voor de levensexecutele activiteiten is certificering noodzakelijk bij Novex.

De gecombineerde beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering  kan worden aangeboden voor een speciaal kortingstarief voor FFP-leden. 

Lees meer
Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor financieel planners

Meer weten over het aanbod voor financieel planners?