Pensioentraining

Pensioentraining

Vraag een training aan

 

Waarom een pensioentraining 

Pensioen wordt als heel ingewikkeld ervaren. Dat is  onvermijdelijk  als je er maar af en toe mee geconfronteerd wordt en je er dan – liefst snel – in moet verdiepen. Wij zijn iedere dag met pensioen bezig. Daarom hebben we er verstand van en – niet onbelangrijk – we vinden het zelfs leuk! En dat proberen we over te brengen. Wij maken pensioen begrijpelijk en leuk!
 

Onze trainingen

Wij verzorgen pensioentrainingen. Dat kunnen bijvoorbeeld trainingen zijn voor groepen HR- medewerkers of OR-leden van allerlei soorten  bedrijven. Maar we kunnen ook een interne cursus geven voor één specifieke medewerker of een OR-lid van jouw bedrijf die pensioen in portefeuille heeft. De doelstelling en leerdoelen van de cursus stellen we gezamenlijk vast. De tijdsinvestering kan een dagdeel zijn of een aantal dagdelen, maar een spoedcursus of bijpraatcursus van een uur over een specifiek onderwerp behoort ook tot de mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de impact van de nieuwe pensioenwetgeving op hoofdlijnen voor jouw bedrijf en voor jouw medewerkers.
 

Unieke aanpak

Er zijn pensioendeskundigen die indruk willen maken met het spuien van hun pensioenkennis en bij ieder gesprek willen laten weten hoeveel vaktermen ze kennen. Zo zijn wij niet. Wij delen die pensioenkennis die een functionaris nodig heeft om zijn pensioentaken goed en gedegen te kunnen uitvoeren. We kunnen van iedere medewerker een pensioenspecialist maken, maar dat is niet onze intentie. We vinden kennisdelen leuk, maar houden het eenvoudig. 

 

Voor wie?

Je bent verantwoordelijk voor pensioenbeleid of pensioenuitvoering binnen jouw bedrijf. Je bent DGA, HR manager of je bent lid van de ondernemingsraad en hebt pensioen als aandachtsgebied. Of je hebt gewoon even niet opgelet en toen je terug kwam van het koffiezetapparaat lag het pensioendossier van het bedrijf op jouw bureau. Je hebt behoefte aan noodzakelijke pensioenkennis en wil daar liefst op een efficiënte manier aan komen. 

 

Training aanvragen
962
 

Wat kunt u verwachten van onze pensioentraining?

Wat kunt u verwachten van onze pensioentraining?

Begrijpelijkheid

Onze trainingen zijn ontworpen om complexe pensioeninformatie te vertalen naar begrijpelijke taal, vrij van vakjargon. Dit maakt het voor iedereen, ongeacht hun voorkennis, gemakkelijk om te volgen en te begrijpen.

Wat kunt u verwachten van onze pensioentraining?

Interactiviteit

Wij geloven in een interactieve benadering. Onze trainingen bevatten Q&A-sessies, interactieve polls en voorbeelden uit de praktijk om engagement te verhogen en persoonlijke vragen te beantwoorden.

Wat kunt u verwachten van onze pensioentraining?

We passen onze trainingen aan aan de specifieke behoeften en situaties van het publiek. Dit zorgt voor relevante en gerichte informatie die direct toepasbaar is voor de aanwezigen.

 
 

Vraag een training aan

 

Meer weten? Neem contact op

We luisteren graag naar wat jou zou helpen als het gaat over pensioenkennis binnen jouw bedrijf. Waar heb je behoefte aan? We bespreken wat er kan en hoe we dat in kunnen vullen. Jij vraagt, wij draaien. 

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons of neem contact op. We komen graag langs voor een oriënterend gesprek en een kop koffie.